Vluchtplan naar New York gewijzigd
11 jun. 2012
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
Zitten nu op de luchthaven van Anchorage voor een vlucht naar New York met tussenlanding Seattle met vertrek om 17.00 uur. Gaat het niet worden want het toestel is nooit in Anchorage aangekomen. Staat ergens anders kapot aan de grond.
Nieuwe plan is dat we nu om 20.30 uur vertekken richting Houston , Texas om dan met een tussenstop van 01.40 uur richting New York te vliegen.
Oorspronkelijke aankomst New York zou om 07.00 uur ' s morgens zijn en wordt nu 12.30 uur in de middag. Zijn we jammer maar helaas een halve dag korter in New York.
Verder is de reis door Alaska goed verlopen en is Melissa (naam van onze camper) is zonder schade bij de verhuurder ingeleverd. Ze waren tervreden over het poetswerk van Nelly, maar minder tevreden over de buitenkant. De wasstraat waar ze doorheen is gegaan had niet echt hun best gedaan. Maar ja, dat was niet onze fout!
Gisteravond nog Anchorage onveilig gemaakt met een kroegentocht. Was het ineens half een 's nachts voor we het wisten. Het is dan nog steeds licht. Vanmorgen beide dus niet al te fit aan het ontbijt....
We hebben nog een paar uur te besteden hiet op de luchthaven. Maar in een luie bank bij Starbucks met wifi en een spelletje Sudoku voor Nelly komen we de wachttijd wel door.
Heb voor mezelf hier in tax free Alaska een tablet aangeschaft. Een Asus Transformer TF300T uit mijn hoofd. Zo'n beetje voor dezelfde prijs in dollars als in euros in Nederland. Goede deal dacht ik zo.
Voordeel van vluchtwijziging is trouwens dat we ook nog in Texas komen. Weer een staat om van het lijstje af te strepen.
Groetjes Nelly en Gerard
12 jun. 2012, 22:47
Dag Nelly & Gerard,
Jullie hebben weer een prachtige reis achter de rug, super mooie foto's, en nu is het natuurlijk ook geen straf om de reis af te sluiten in New York! Doe die dame met die fakkel maar de groeten als je haar ziet!!
Geniet nog van de laatste dagen, en alvast een goede reis terug naar Nederland.
Totale gereden kilometers als ik dat nog kan opgeven, denk ik 5500km.
Groetjes vanuit Limburg, Maureen.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}