De koffers staan gepakt en de trein staat te wachten!
Het is weer zo ver. We gaan weer een camperreis maken in de USA en Canada. Dit jaar starten we aan de westkust in Seattle in de staat Washington en zullen we de camper inleveren in Anchorage, Alaska.
Hiervoor hebben we drie weken de tijd en moeten we ongeveer zo'n 5000 km gaan afleggen
We vliegen maandag 21 mei vanaf Dusseldorf met overstap Frankfurt naar Seattle. De volgende dag krijgen we de camper aan ons overgedragen en kunnen we op pad. Eerste dag wordt waarschijnlijk koelkast vullen en naar de Outlet om nieuwe kleren te kopen.
Voordat we echt afstanden naar het noorden gaan rijden bezoeken eerst nog woensdag de Boeing fabriek in Mukilteo, WA net boven Seattle.
Als alles volgens planning verloopt zullen we de camper weer 10 juni inleveren in Anchorage, AK.
Op de terugweg zullen we ook nog een stop-over maken in New York en dan 16 juni weer terug zijn in Nederland.
We gaan proberen om met enige regelmaat wat online te gooien van onze belevenissen.
Groetjes Nelly en Gerard
Hé , hallo Amerika gangers . Leuk dat jullie deze reis weer met ons willen delen. Deze keer helemaal naar Alaska gaaf zeg. Wij wensen jullie een mooie reis , veel veilige kilometers en veel high lights !!
groetjes van Henk en Ine.
Hoi,
Prettige vakantie gewenst.
We zullen jullie verhalen weer met plezier lezen
gr Annemiek en Piet
Dag Gerard & Nelly,
Leuk om jullie vanaf hier weer te volgen op jullie avontuur door Amerika/Canada.
Veel plezier, let goed op elkaar en ik kijk uit naar de berichten die snel zullen volgen.
Enjoy your ride!!!
Gr. Maureen.
Hoi Gerard en Nelly, wij wensen jullie een heel fijne vakantie toe en houden jullie in de gaten!
Hartelijke groeten, Theo, Ria
We gaan jullie trip naar de noord ook volgen.
Wordt een prachtige reis met overvloed aan natuur.
Hebben die rit in 1996 ook gedaan en we zouden zo bij jullie in willen stappen. Rijden jullie via Dawson Alaska binnen? Echt een stad namelijk met karakter en
... gave pubs. We zien wel , goede reis en watch out for mister Grizzly.
Hallo luitjes,
Was hier mooi weer met de pinksteren, wij zijn wezen fietsen in deze mooie bosrijke omgeving van Doetinchem.
Een echte aanrader is weer wat anders dan Amerika (grapje).
Wij wensen jullie een goede en veilige reis en zullen jullie deze weken blijven volgen.
Hoi Gerard en Nelly.
Fijn om te lezen dat het jullie goed gaat, foto's trouwens ook mooi. Nog veel reisplezier en we zullen een gokje wagen qua kilometers.
Groetjes